7 Ekim 2015 Çarşamba

Kısa Bir Ara

Arkadaşlar Merhaba,

Aile büyüğümüzün ciddi sağlık problemi olmasından dolayı blog ve youtube’a ara veriyorum. Sevgili Ayşe ile beraber yaptığımız youtube etkinliğine söz verdiğim için katılımın olması sebebiyle ileride bir çekiliş düzenleyeceğim.
Hepinizden dualarınızı bekliyorum.

Sevgiyle, sağlıkla kalın.
Hazel.

1 Ekim 2015 Perşembe

İşbirliği Teklifi / Blogger & Youtube

Herkese Merhaba,

Aklıma bir fikir geldi arkadaşlar J Biliyorsunuz ki artık bloglarımız çok okunmuyor son zamanda moda olan farklı sosyal medya uygulamaları bunların en başlıca sebebi. Yazdı, tatildi derken birçoğumuz kendi bloglarımızla bile ilgilenemedik. Yavaş yavaş okunma oranlarında bir artış seziyorum hadi hayırlısı diyelim.

Aklıma gelen fikir şu. Biliyorsunuz ki bir youtube kanalım var. Gündelik yaşamımdan parçaları paylaşıyorum. Öyle profesyonel  değil çekimler amatörce… Birkaç takip ettiğim güzel blog var onlara mail attım ancak geri dönüş yapmadılar belki okumadılar henüz bilemiyorum. O yüzden buradan balkon konuşması yapmak istedim J
Youtube kanalımda isteyen arkadaşlarımın bloglarını tanıtmak istiyorum. Ancak bir şartım var bu bloglar kendi yaptıkları bir el işini hediye edecekler. Örneğin bir bez bebek, etaminden bir el işi, keçeden kahvaltı altlığıdır vs vs… Ben blogunu tanıtacağım isterse kendisi ile ilgili bilgi de verebilirim bloga nasıl başladı kimdir ne dir ne değildir gibi. Çekiliş şartı benim ve hediye verecek kişinin bloguna üye olmak olabilir. Böylece okuyucu ve izleyici sayımızı artırabiliriz.
Görsel buradan alındı.
Red Bow Tie