30 Temmuz 2013 Salı

Yıllık İzin / Tatil Hazırlıkları

Merhabalar,

Yıllık izine ayrılmamıza çok az kaldı günleri nasıl sayıyorum anlatamam…

Koca bir yıl tabir caizse eşşşşek gibi çalışıp 2 hafta izne sahip olmak nasıl bir duygu içinizde bilenler vardır mutlaka! Özel sektör çalışanı olmanın zorluklarından biri de ne yazık ki az izin hakkınız olması … Benim gibi iş değiştirdiyseniz ilk yıl zaten ( yada bazı firmalarda 6 aydan sonra izin kullanabilirsiniz) izin hakkınız olmaması. 2.yıldan sonra topu topu 2 haftanız var hemde bunu aaa benim 2 hafta iznim var arka arkaya kullanayım dedirtmiyorlar aman yedik izninizi zaten bende öyle kullanmak istemiyorum!



Birkaç gündür tatil için ufak tefek bir şeyler alıyoruz her defasında bu yıl az eşya götüreceğim diyorum her seferinde de bavullar dolusu eşya gidiyor ! Bu yıl kesinlikle götürmeyeceğim H&M’den daha önce şu videoda bahsettiğim penye elbiseleri ve dün instegramdan paylaştığım İçerenköy Carrefoursa LTB’den aldığım penyeleri ve bir iki de şort götürmeyi planlıyorum :)  henüz bavula yerleştirmedim ama birkaç tanede güzel akşam yemeğinde giymek için elbisem var onları koyacağım…


Fotoğraflar çok net çıkmamış ancak penyeler yumuşacık ve renkleri daha canlı fiyatlar içinde fişi inceleyebilirsiniz bu arada benim ilk LTB alışverişim oldu daha önce hiç bu markadan giysi almamıştım ama bundan sonra özellikle indirim zamanları uğrayacağım duraklar arasına girdi  :)




Bir kaç yazı önce bu yılda farklı bir yere gidemediğimizi söylemiştim. 
Bu yılki otelimiz yine Kemer'de olan Crystal De Luxe Resort Spa Hotel.
Tatilde otelle ilgili v-loglar çekmeye çalışacağım umarım zamanım ve fotoğraf makinesinde yeterli alan olur   :)

Geçen yıl balayımızda Kemer’de bulunan Orange Country Resort Hotel’e gitmiştik. Şahsen oteli çok temiz bulmuştum. Aktiviteleri, yemekleri her şeyi mükemmeldi. Eğer balayına gitmek için Kemer'i tercih edecekseniz bu oteli seçin derim. Bu yıl ki otele sırf arkadaşlarımız gidiyor diye gidiyoruz. Açıkçası çok sevdim denemez ama kalabalık olunca tatil daha eğlenceli hale geliyor.

İncelemek isterseniz işte otellerin linkleri





Şimdilik bu kadar gitmeden önce tatil makyaj çantamda neler olacak kısa bir yazı girebilirim.
Sevgiler, Hazel 


4 yorum :

  1. iyi tatiller Hazel.Bende haftaya 10 gunluk bir tatile cikiyorum INSAALLAH.Eshim simdiden hazirlan diyor ama ben amann canim zaten 1-2 parca bir shey alicam yanima diyorum bakalim yapa bilecekmiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde cumartesi yola çıkıcaz inşallah ama bu akşam bavulu hazırlayacağım sonra ayy bunu koymadım ayy şunu almadım demiyim :) sizede iyi tatiller bol bol dinlenirsiniz umarım :))

      Sil
  2. inşallah güzel bir tatil olur :) gerçekten LTB fazlasıyla güzel bir mağazaymış bende yeni keşfettim hemnde indirim döneminde blogumda ki alışveriş postunda 1ri hariç ordan aldım aldıklarını güle güle giye canım :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie