11 Mart 2014 Salı

Berkin Elvan


Berkin Elvan, sadece ekmek alacaktı...

Mekanın cennet olsun.....



Eğer olurda  uykundan uyanır sandığa gidersin, olurda bir an Allah’ın sana verdiği beyni kullanıp düşünürsün  işte o an sakın AKP’ye oy verme. O oy pusulasında lambaya bastığın an daha nice Ali’ler Berkin’ler ölecek ve sen bu kanlı oyunda yerini almış bu lanete ortak olmuş  olacaksın !



8 yorum :

  1. Hazel Canım..
    Blogumdan çok instagramla ilgilenemediğim için yorumlarımı aksatıyorum..
    Senden çok çok özür diliyorum bunun için ama geç de olsa bakka ben de bloğuma ekledim ATAmızı..
    Gözlere gözlere sokalım...:))
    Sevgiler Selamlar..:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne özürü olur mu hiç.. ATA'mız bunlara özgürce yaşama hakkı verdiği için nefret ediliyor bu ülkenin cahil cühela insanından nefret ediyorum !

      Sil
  2. ah Berkin, ah be çocuk...

    YanıtlaSil
  3. Hazel'ciğim bu adamın oy almaması için muhalefet hiç aklını kullanmıyor, bu adam ençok kimden oy alıyor biliyorsun , türban yasağı mağdurlarından, o konuyu daha bir 30 yıl kullanır bu Tayyip, bir 30 yıl daha kaymağını yer! chp, mhp de ekrana vatandaşları çıkartsa ve deseler ki, "ben de lafa değil icraat bakarım, bak emri verdim dedi insanlar öldü, gözleri kör oldu! icraat mı işte pkk ile müzakereleri! işte apo'ya tv göndermesi! Bunları tv de seçim propogandasında kullanmıyorlar ben chp nin mhp nin aklına turp sıkayım adam yine türban sayesinde oy toplayacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhalefet yapsak da ki yapamıyorlar haklısın bu ülkenin insanı hor görülmeye, ezilmeye biat etmeye alışmış bir millet ne yapsan müstahak aslında ! Çiftçisi artık ekecek tohum bulamıyor ekse satamıyor, öğretmeni hemşiresi mühendisi işsiz eee her genç üniversite okuyacak değil yaaa ! bir türban tutturmuşlar gidiyor sanki biz başı kapalı yurttaşlara düşmanız değiliz elbet ama her şeyin bir adabı var devlet ve din işlerimiz ayrı ! anlamamak bu kadar mı işlerine geliyor....

      Sil
  4. Hazel icimiz kan agliyor bu gün karanlik gunlerden biri oldu.Hirsizlara ve katillere oy veren eller kirilsin esas evlat acisini bunlari basimiza getirenler yasasin dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlat acısı yaşatmasın Allah yine de çocuğum yok ama eminim ki çok zordur (çocuğum olsaydı bunu diyebilir miydim inan bilmiyorum ... ) zaten Allah RTE aptal bir evlat vererek belasını vermiş kendi desen Allah kitap deyip milleti soyan öldüren biri cehennemin en güzel yeri onun olsun...

      Sil
  5. Yaşanan üzücü ölümlere, getirilen saçma sapan yasalara, yasaklara bundan sonra tepki verebileceğimiz tek gün 30 Mart! Pişman olmamak için lütfen herkes oy kullanmaya gitsin ve bulunduğu bölgedeki aksaklıkları teftiş etsin. Daha önceki seçimlerde yaşadığımız aksaklıkların tekrarlanmasına müsaade etmeyelim.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie