19 Mart 2014 Çarşamba

E-bay Fırça Siparişim Geldi

E-bay fırça alışverişim sonunda geldi gümrüğe takılır mı diye çok merak ediyordum ama sıkıntı olmadan ulaştı. Sonunda geldi dedim ama 2 hafta gibi kısa bir sürede ulaştı tam da dün kargo takibi yapıp bakmıştım daha 15 gün var görünüyordu J ilginçtir ki kargo bugün elimde J

*Şu yazımda sipariş aşamasını anlatmıştım. Tekrar etmeme gerek yok sanırım hemen fırçalara geçelim :)

ebay fırça


Gördüğünüz gibi bir paketle geldi açıkçası en azından bir kutu olur diye düşünmüştüm L üzerine ağır bir şeyler gelse ezilme olasılığı var yani…
ebay fırça sigma dupe


Paketi açtığınız da ilk fark ettiğiniz şey keskin bir koku ! Eve gelir gelmez yıkadım artık mis gibiler :)

Fırçalar Sigma'nın Precision Kit'i ne benzer olarak üretilmiş. Bulabileceğiniz en iyi çakma fırça diyebilirim zaten birçok blogger da aldı hepsinin yorumlarını okuyabilir kararınızı verebilirsiniz..

Sigma Precision Kit dupe

Neyse fırçalar sentetik kıldan, birkaç gündür kullanıyorum şimdi bir dökülme sorunu yok.


Sigma Precision Kit dupe


Ben fırçaları EBAY'den aldım. Paypal veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Satıcıya mail yoluyla ulaşabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Mesela ben pakete “cosmetic brushes” değil sadece “brush” yazmasını talep ettim. İçinde kozmetik geçince merak uyandırma hissi daha kolay oluşur diye düşündüm. Buna rağmen satıcı komple “gift” olarak göndermiş J


Kullandığım kadarıyla çok fazla ürün yemiyor, çizgilenme de yapmadı açıkçası bu fiyata inanılmaz güzel performansı var.


Benim alışverişim bu şekildeydi...

Siz bu fırçalardan aldınız mı ?
 Yurt dışından en çok hangi siteden neler sipariş veriyorsunuz?

22 yorum :

  1. sigmalar var elimde ama bu seti de çok beğenir oldum alacağım sonunda sanırım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadan önce baya bir araştırdım herkes çok memnundu :) bende sigmanın hiç fırçası yok karşılaştırma yapamıyorum ama 30 TL gibi fiyata 8 fırça hemde iyi bir performansı var :))

      Sil
  2. benım sadce bır fırçam var oda allık fırçam **-** gleguel kulann tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde eskiden öyleydi sonra şunu da alayım bunu da alayım derken oldu baya :))

      Sil
  3. Tatlım bende kullanıyorum bunları, hatta bir kaç kez yıkadım da hiç dökülme olmadı, ama sanki biraz ürünü emme sorunu var gibi geldi bana, ama bu fiyata bu performans harika, alınmalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok bastırmadan kullanıyorum ondan mı fark etti acaba ?? Birde ürünü ilk önce yüzüme sürüp sonra fırça kullanıyorum youtube da falan gördüm bazen fırçanın üstüne ürünü sıkıp öyle de sürüyorlar sanki o zaman ürünü yer diye düşünüyorum :)

      Sil
  4. Oo harika görünüyor canım. Güzel günlerde kullan, Hazel'ciğim, yurt dışı alışverişlere halen alışma aşamasında biriyim, bir girersem işin ucunu kaçırmaktan korkuyorum bir de, güvenli mi sorusu kadar çoştukça çoşmakta var işin aslı;)) çok beğendim kaliteli çıkmasına da çok sevindim. Sevgiler;) Hazel'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka satıcıdan alsaydım sorun yaşar mıydım bilmiyorum bu satıcının geri dönüş % çok yüksekti. İnternetten özellikle yurtdışından alınca, risk alıp, gelmeyince üzülmemeyi göze almak gerekiyor :( gümrük olayı sıkıntılı neyin takılıp neyin geçeceği belli olmuyor :))

      Sil
  5. ama gördün di mi mimleriniiiii yaramaz seniii :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gördüm gördüm yapıcam :))) teşekkürler

      Sil
  6. harıka canım mıs gıbı kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ^.^ Teşekkür ederiiiim, daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  7. Güle güle kullan canım bende rt siparişi verdim ama bunları görünce yüz için olanları iptal ettim sanırım bende alacağım. Yalnız set halde göremedim tekli fiyatlar var. Senin aldıkların set halinde miydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Gözde komple set olarak aldım benimki 8'li 10 lusu da var hatta :) tek tek satılanlarda var ama o kadar çok ki :))
      linki yazardım ama kopyalama engeli var sitemde şu anda :) ama google'a
      New Premium Synthetic Kabuki Makeup Brush Set Cosmetics Foundation blending 29D3 yaza hemen ilk çıkan set :)

      Sil
  8. güle güle kullan canım, uzun yıllardır makyaj yapmaya son verdim o yüzden kullanmıyorum fırça, mırça:)))benzer bir fırçam var incecik, bilgisayarın klavyesinin aralarındaki kedi tüyü, toz, hatta poğaça kırıntılarını temizliyorum:))))))
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ilahiii ablacım güldürdün beni aslında lazım o amaçlı bir fırça ben zar zor çıkarıyorum yok pc ters döndür üfleee :))

      Sil
  9. cnm ben de çok yurtdışı alışverişi yaptığım için en büyük korkularımdan biri gümrüğe takılması:))) bazen o kadar gereksiz yere takılıyor ki gümrüğe... çok güzel görünüyor fırçların güzel günlerde kullan cnm... benim de bu aralar güzel bir fırça seti bulmam lazım artık hiç set alışkanlığım olmadı hep bi far bir allık fırçası yeterli gibi geliyo ama değil:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde ay şu fırçadan alayım tok bu kaş yok bu allık fırçası da olsun demedim ama o kadar çok blogda gördüm youtube da izledim ki tamam dedim alıyorum :))

      Sil
  10. Ben de bu setten aldım fakat 22 gün geçmesine rağmen kargom elime ulaşmadı bu fırça setinden alanların kargosu 2 haftayı geçmeyen sürede eline ulaşmış sanırım ümidimi kesmeliyim artık :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. satışçıyla bir mailleşin, bazen ülkelerin çeşitli tatil zamanları oluyor sevkiyat yapılmıyor. bir seferinde bende başka bir şey almıştım ancak festival zamanıymış gönderim yapılmamıştı

      Sil
  11. ben de bu fırçalardan çok memnunum hiç kıl dökme sorunu yaşamadım. Sadece bir tanesinin baş kısmı gövdeden ayrıldı. sebebi ne bilmiyorum ama yapışkanı tutmadı sanırım :( ama genel olarak çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aldığım günden beri kullanıyorum ayrılma problemi olmadı bende :( belki yıkarken içine su girdi .

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie