10 Eylül 2015 Perşembe

Düden Şelalesi Gezimiz

Merhabalar,
Çekirdek ailenin maceraları son sürat devam ediyor. Okumadıysanız tıklayın J
Tatilimiz bitti, dönüş yolunda Antalya’da bir gün kaldık. Eniştemiz hadi o zaman eve yakın Düden Şelalesine götüreyim sizi dedi.

İdil’i de yanımızda götürdük ama bebeklere uygun bir yer değil o yüzden girişte bir bankta teyzemizle oturdu kendileri J

Düden Şelalesi Gezimiz


Öncelikle giriş ücretli tam hatırlamıyorum ancak 5 tl’idi sanırım. Şelaleye girmeden şöyle bir deveye binebilir güzel bir hatıra biriktirebilirsiniz. Çok ufak hediyelik eşya dükkanları var, incik boncuk, magnet alabilirsiniz. İç tarafta harika bir manzara eşliğinde gözleme vs yiyebilirsiniz. 



Antalya’nın sıcağından az da olsa kaçmak için buraya uğramanızı öneririm. Yer yer yürümek zor, yerler kaygan muhakkak ona göre giyinin J

7 yorum :

  1. Hazelcim tam fotoğraf çektirdiğin noktada benim de fotoğrafım var :)) Düden çok hoş ve gösterişli bir şelale, ben de çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her gidenin aynı yerde muhakkak vardır demi ama :))

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir yer....bir gün giderim inşallah:)))

    YanıtlaSil
  3. Önceki siğil lerle ilgili yazinizi okumuştum. benimde ayagimda çıktı ve cok korkuyorum baska bölgelere yayılır diye elimi ayagima götürmez oldum.corapsiz gezemez oldum. bu korkuyu nasil yenebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapacağınız tek şey gidip hemen yaktırmak inanın dağlırsa çok kötü olur korkacak bişi yok hem bi doktor görsün her siğil dağılacak cinsten değil

      Sil
  4. Çok güzel ve faydalı blog açmışsınız beğendim, çok teşekkür ediyorum. Düden Şelalesi gerçek bir tabiat harikası ve gerçek bir tabiat mirası. Tarihini bilmiyorum ama belki yüzlerce senedir akmaya, çağlamaya devam ediyor. Düden Şelalesini gezmeye gitmeniz çok güzel, tebrik ediyorum. Ben bu tabiat miraslarının mutlaka koruma altına alınması gerektiğini düşünüyorum. Tabiat mirasları normal diğer miraslardan yani altın, ev, arazi, para miraslarından farkı miraslardır. Ev, para, tarla, altın miraslarında mirasçılar miras kavgasına tutuşur, miras avukatı tutulur, miras davaları açılır. Sanırım bu yüzden bu tarz maddi miraslar daha çok kıymete biniyor. Oysa tabiat mirasları öyle değil! Bir çırpıda sahip olduğumuz tabii güzellikler. Mesela Düden Şelalesi'ne sahip olmak için biz bir emek, mücadele vermedik. Ama o bize dedelerimizden miras kaldı. Bizim de onu torunlarımıza sağ salim miras bırakmamız gerekiyor. Bence böyle yani :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie