31 Temmuz 2013 Çarşamba

Watsons Güncel İndirimler

Merhabalar,

Tatile az kaldı güneş ürünlerimi en kısa sürede almam gerekiyor. Telefonu karıştırırken bir ara Watsons uygulamasını indirdiğimi hatırladım.
Güncel fırsatlar kısmını inceledim bir şeyler almak istiyorsanız Temmuz ayı fırsatı olduğundan sadece bugününüz kalıyor! Akşama iftara davetli olduğumuzdan ben kampanyayı kaçıracağım ama sizler için bu yazıyı yayınlamak istedim.


Pure Beauty'den BB kremi almak istiyordum artık başka bahara kaldı ...
Fiyatlarını ne yazık ki göremedim katalogda..


"Solait markasına ait kampanyayı maalesef kaçırmışım 28 Temmuz’a kadarmış !"
diye yazmıştım sağ olsun dikkatli bir izleyicim beni uyardı kendisine çok teşekkür ederim :) 28 Ağustos'a kadar yazdığını görünce çok sevindim :) En kısa sürede gidip istediklerimi alacağım 


Bu kampanya için belli tarih vs verilmemiş devam ediyorsa hem havuç hemde kakaolusunu alırım gibi geliyor :)


Boyner’de CK’ın Euphoria bayanlar için olan kokusunu denemiştim. Sanırım 4 ya da 5 saat üzerimden çıkmamıştı hatta saçlarımdaki kokusu çok daha uzun süre sonra gitti. Almayı düşünebileceğim bir koku fiyatı çok iyi ama şu aralar bir sürü parfüm var elimde onları bitirmeden almama gerek yok!

Sizin bildiğiniz hangi markalara ait indirimler var, yorum bırakırsanız sevinirim.
Sevgiler, Hazel.


2 yorum :

  1. Merhabalar, solalit kampanyasını kaçırmamışsınız çünkü 28 Ağustos'a kadar dikkat edersiniz, bugün de faydalandım indirimden:)

    Çok vaktim ve şimdilik bütçem olmadığından uğramadım fakat Tekin Acar'da Clinique güneş ürünlerinde güzel bir indirim var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Şimdi fark ediyorum Ağustos yazdığını nasıl şartladıysam kendimi :) yazımı güncelliyorum teşekkür ederim uyarınız için :))
      Tekin Acar'dan alışveriş yapmıyorum aynı şeyi Sevil içinde söyleyebilirim bence ürünleri çok pahalıya satıyorlar!

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie