29 Ocak 2014 Çarşamba

IKEA Turumuz

Merhabalar,
Mutfağımızı yaptırıyoruz biliyorsunuz bilmemenize imkan yok elli bin kere söyledim niye böyleyim ben J Neyse Ümraniye İkea hemencik arabayla bize 10 dk eee  tabi oraya gitmeden yapamazdık, açıkçası mobilya tasarımlarını beğensem de o paraya gider Modoko’dan alırım bana biraz pahalı geliyor fiyatları.

Uzun lafın kısası “İKEA Turumuz” videosuyla karşınızdayım J Her katı çekemedim çünkü üzerimde mont vardı, içerisi acayip kalabalık ve sıcak, ayrıca ellerimde de aldığım tabaklar vardı …

Videoda da var gerçi ama fotoğrafları ayrıca paylaşmak istedim, showroomda güzel de eve getirince böyle durmuyor yaaaaa  yani komple her şeyiyle almak gerek sanırım yada benim zevksizliğim J

ikea turumuz









İkea’yı merak edenler, gidemeyenler için gelsin bu kısa videomuz haydi bakalım un dos tres basın play tuşuna J



İkea’nın en çok hangi ürün gruplarını seviyorsunuz, mobilya aldınız mı memnun musunuz yorumlarınızı bekliyorum J
Sevgiler,Hazel

9 yorum :

  1. O gün senin instagramda ıkea gezmesi yazınca bende gittim annemle :)
    Mum aldım ve yemek yedim, mobilya bölümünü gezmedim. Mobilya fiyatları gereksiz uçuk ve o paraya değmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ne güzel olmuş :) Aynen fiyatları özellikle mobilyada pahalı :)

      Sil
  2. Ay çok güzel olmuş bu video ve yazı ben hiç gitmedim yakınımda yok ya merak ediyordum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkea bence her ilde olmalı :) gidince insan en az 5 saat falan kalıyor sanırım tam bizlik :))

      Sil
  3. İkea'nın tekli ürünleri güzel, mesela ferforje tepsi/saksı/tabak, raf, dekaratif ürünler, vb.
    Fakat koltuk, tabure, sehpa gibi ürünleri kalitesine göre pahalı.
    Dolapları kullanışlı buluyorum çünkü modüler. İstediğin şekilde dizayn edebiliyorsun ama ahşap kalitesi çok iyi değil bana göre...
    Aldığım ürünleri var mobilya olarak. Bilgisayar masası, katlanabilir kanepe,yatak /koltuk tarzı bir şey ve bir sandalye.
    Memnun muydum? Evet. Montajı kolaydı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde de dolabı var kitaplık olarak kullanıyoruz ama arkasında ki kontraplak habire çıkpp çıkıp duruyordu en sonunda mobilyaya çiviledik :)

      Sil
  4. geçtiğimiz yaz evlenen biri olarak İzmir ikeayı avucumun içi gibi biliyorum. Bizde mutfağımızı ilk olarak oraya çizdirdik ancak dolap ölçüleri standart olduğu için oraya yaptıramadık. ama çizimi kendi ölçülerimize uyarlayıp başka mobilyacıya yaptırdık, iyide oldu daha ucuza geldi bu taktikten yararlanabilirsin:) ikeadan deri koltuk takımı aldık ve çok memnunuz yumuşacık gelen uyuklamaya başlıyor gerçi ama biz çok seviyoruz. oturma odamıza da sallanan koltuklarından aldık onlarda çok rahat. bunların dışında ufak tefek bir dolu şey, şaraplıklar, mumlar, tabaklar. fiyatlar evet olması gerekenin üstünde ama fikir verici oluyor. oradan beğen başkasına yaptır.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      IKEA dan fikir alınacak o kadar çok şey var ki ama gel gelelim eve getirince oradaki gibi durmuyor :) bir daha ki sefere komple mesela çocuk odası yaptırırken ne var ne yok alıcam :))) ama mumluklar, tabaklar, şaraplıklar vs hepsinden aldım bende :))
      IKEA'nın çizim yaptığını öğrendiğim iyi oldu hiç bilmiyordum :))

      Sil
  5. IKEA favori mekanlarımdan biri. Kendi evimi döşerken kesinlikle içinde kaybolacağım bir yer. Her bölümü çok seviyorum ancak kutuların olduğu bölümde gözlerim dehşet büyüyor! :)

    Biz IKEA'dan yemek masası takımı aldık. 4 kişilik ahşap gayet cici, bir de annem indirimde yakaladı 200 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de ahşap sandalyelere cici beyaz minder aldı çok güzel oldular :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie