22 Mayıs 2014 Perşembe

Officialgizem | Gizem'le Makyaja ve Modaya Dair Her Şey

officialgizem.blogspot

Herkese merhaba ben Officialgizem.blogspot.com.tr nin yazarı Gizem. Hazel'in bloğunda bu hafta misafir benim :) Hadi beni ve bloğumu birazcık yakından inceleyelim. 

Bloğum daha bebek. 1.yılını bu yaz dolduracak. Bu 1 yıl boyunca bloğum sayesinde makyaj severlere ulaştım. Özellikle cilt bakımıyla ilgili bir çok ürün denedim. Fotoğrafladım. Deneyimleyip yorumlarımı paylaştım. En ince detayına kadar sizlerle paylaşmaya çalıştım. Bunun yanında tabi ki makyaj postları hazırladım. Bundan sonra daha çok makyaj postu hazırlamaya gayret ediyorum çünkü çok ama çok keyifli :) Bir de okuyucularım tarafından en çok sevilen Saç Kesimi yazılarım var. Evde erkek arkadaşım tarafından yapılan bu saç kesimlerinin detaylı anlatımlı fotoğraflarını ve videolarını paylaşıyorum. Bu konuda cesaret isteyenlere cesaret hem de merak edenlere bir kaynak oluyor :) 


Kullandığım makyaj malzemelerinin tenimde,dudağımda duruşlarını,onları hangi makyajda nasıl kullandığımı da paylaşıp sizlere fikir verebilmek beni inanılmaz mutlu ediyor. Her ay mutlaka Bitenler yazımı sizinle paylaşıyor ve bitirdiğim ürünleri yorumluyorum. 

Hep makyaj değil tabi ki de:) Bugün Ne Giydim postlarıyla moda görüşümü de yansıtıyorum. İndirimlerden haber vermeye çalışıyorum. 

Özellikle instagramda çook aktifim. Orası benim için ayrı bir dünya! Makyaj ve moda dünyasındaki her türlü yeniliği,günün makyajını,alışverişlerimi ve özel hayatıma dair her şeyi orada paylaşıyorum ve yorumlarınızla mutlu oluyorum. Beni orada takip ederseniz çok sevinirim :) Instagram adım @gsbnc 

BloĞumdan bahsedip kendimden bahsetmeyi unutmuşum:) Dediğim gibi adım Gizem. İzmir Karşıyaka'da oturuyorum. Aslen Selanik Muhaciriyiz. 22yaşındayım balık burcuyum. Okuduğum üniversitelerin ikisinde de son sınıftayım. Türk dili ve edebiyatı ve açıköğretimden de Radyo ve Tv Programcılığı okuyorum. Aynı zamanda şu anda bir moda-yaşam dergisinin sosyal medya yöneticiliğini yapıyorum. 

Beni takip edebileceğiniz yerleri aşağıya yazıyorum. Okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum. Hazel'ciğimi de kocaman öpüyorum :) 

İnstagram: gsbnc 
Facebook: Gizem Bblogger 
Youtube: umutksk85 (saç kesimi videolarını erkek arkadaşımın kanalından yüklüyoruz) 
 

 *Bu yazı "Misafir Ol Gel Bana" isimli blog tanıtım köşem için 
officialgizem bloğunun sahibesi Gizem tarafından gönderilmiştir. 
Kendisine misafirim olduğu için teşekkür ediyorum :)

* Takibe almak için mutlaka tık tık.

2 yorum :

  1. Canım benim bende yeni keşfetmiştim çok şeker bi sahibi var :))

    YanıtlaSil
  2. Memnun oldum Gizem'ciğim, bloğum bebek demişsin ben de uzun ömürlü olmasını diliyorum:)
    yalnız ne olur o güzelim yazılarını yazarken 'post' deme, sevinirim, Türkçe 'yazı', 'paylaşım',
    diyebilirsin veya 'gönderi' 'ileti' 'yayın'...post deyince ayı postu, tilki postu gözümün önüne geliyor da:))
    sakın alınma e mi? Arkadaşlarımın çoğu bu takıntımı bilir, huyum kurusun:))yok yok kurumasın:)Türkçe konuşalım iyi olur:)
    sevgiler hem sana, hem ev sahibine...:)))

    YanıtlaSil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie