24 Nisan 2013 Çarşamba

Gratis Kaçamağı



Merhaba arkadaşlar,

Bu Yaka alışveriş merkezine aslında hem kendime işte kumaş pantalonun üzerine giymek için ince zarif güzel bir kaç üst hemde eşime de ayakkabı bakmak için gitmiştim. Dolaştım durdum ne ayakkabı buldum ne de bluz vs.. Baktım ki karşımda MAC :) kısa süreliğine MAC'e uğradım bir kaç allık, ruj denedim ve alınacaklar listeme ekledim. Kendimi zor tuttum ama almadan çıkmayı başardım. Ama....çıkarken hadi bir de Gratis'e gireyim dedim. Çok bir şey almadım ama yinede ufak tefek bir kaç bir şeyler buldum.





Renkli kozmetik ürünlerinde Essence’nin Oz The Great And Powerful koleksiyonunu bloglarda ve bazı youtube videolarında görmüştüm ve bitmeden de almak istemiştim.




Bu Yaka alışveriş merkezinde ki Gratis'te 2 rengin farı kalmıştı. Birisi Goodness çok tatlı su yeşili açık mavi gibi bir renk veriyor diğeriyse Kindness uçuk bir mavi sürünce gümüşi bir renk veriyor. Benim gibi ışıltılı far seviyorsanız bunlar tam size göre fiyatları da 6.95 TL.


Diğer bir ürün Flormar'ın Pretty serisinden P323 nolu ruju.  Rengi  pembe gibi dursa da mercanla karışık bir ton. Mat bir ruj olduğundan dudakları kurutabilir bu yüzden öncesinde bir balm kullanmak iyi olabilir. Fiyatı da 10,50 TL.


Ecotools'un airbrush concealer brush adıyla piyasaya sürdüğü kapatıcı fırçası olarak geçen ürününü aldım ama ben bu fırçayı blending yani karıştırma fırçası olarak kullanacağım. Fırçanın kılları ise yumuşak.
Ecotools'un üstte görülen fırçası ise bamboo eye shadow brush yani göz farı fırçası. Diğer fırçaya kıyasla kılları daha sıkı ve geniş yüzeyli.
Fiyatları da 10 TL. Bu fiyata göre fırçaların iyi bir performansı var. 



Son üründe Eclipse'in kirpik kıvırıcısı.Ürünle beraber kutudan yedek 2 adette lastik çıkıyor. Çok iyi düşünülmüş bir detay bence çünkü bir süre sonra lastiklerin işi bitiyor ve yeni bir kıvırıcı almanız gerekiyor. Bu yedekler sizi uzun süre idare edecektir. Fiyatı 5 da TL.

Bu alışverişimde aldığım ürünlerle ilgili yorumlarım bunlar size de önerebileceğim uygun fiyatlı ürünler. Denemenizi tavsiye ederim.
Sevgiler, Hazel.

13 yorum :

  1. aldıklarına bayıldım ecotools fırçalardan bende kullanıyorum kıl yapıları muhteşem.. ama kirpik kıvırıcısı kullanma bence zarar verir kirpiklerine rimel fırçasıyla kaldırmaya çalış..
    izleyicin oldum sena dursun olarak bana da beklerim.
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim little butterfly,
      Kıvırıcı çok kullanmıyorum kirpiklerim biraz sert sanırım rimel çok kaldırmıyor ama haklısın zarar verebilir :)

      Sil
  2. Güle güle kullan aldıklarını :) Ecotools fırçadan ben de alacaktım ama Real Tech. aldığım için vazgeçtim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Real Tech fırça alsaydım bende almazdım :) Çok güzeller yakında yurtdışına çıkacak birini bulursam ilk işim sipariş vermek olacak

      Sil
  3. Ben de istiyorum şu ecotools fırçalardan.Gratis'ten başka bir yerde satılıyor mu acaba?
    Bana da beklerim.Sevgiyle kal :))
    http://aslismakeupbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'ye Gratis getiriyor diye biliyorum yurtdışından alışveriş yapabilirsen kendi sitesinden de alabilirsin. Ama Gratiste bazen indirimde oluyorlar güzel fiyatlara düşüyor. Bloğuna mutlaka uğrayacağım Sevgiler :)

      Sil
  4. Ecotools'un yeni fırçası fiyatına göre çok iyi, ben de aldım =)
    Diğer tombul fırçasını da kaç senedir kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı. Kaş altına açık renk farlar sürmek için tavsiye ederim özellikle. Bu arada Gratis dışında Tshop mağazalarında da satılıyor markanın ürünleri..
    Güzel günlerde olsun =)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzelmiş :)
    Güle güle kullan.
    özellikle fırçaları çok beğendim.

    bende beklerim bu arada.
    tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Tabi ki mutlaka ziyaret edeceğim.

      Sil
  6. rujlar harika görünüyor güle güle kullan cnm=)

    YanıtlaSil
  7. Hehe Güle güle kullan tatlım ahhh bu gratis ve bitmeyen alışverişlerimiz :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bitmek bilmiyor keseye zarar ama olmadan da olmuyor :)

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie