13 Aralık 2013 Cuma

Sosyal Sorumluluk : Ümraniye Belediyesi Sokak Kedilerine Ücretsiz Kısırlaştırma Merkezi Açsın Kampanyası

Merhaba,
Birçoğunuzun takip ettiği Shemellon ve Missfiruz, bloglarında çok güzel bir konuya değindiler.

Shemellon'ın Bloguna göz atmak için TIK TIK!
Missfiruz'un Bloguna göz atmak için TIK TIK!


*Daha önceki Sokak Hayvanları yazım için TIK TIK 

Görsel buradan alınmıştır.
Gonca’nın Kampanya başvuru yazısı;

Bir dişi kedi  yılda 3 defa hamile kalabilir. Kısırlaştırılmayan  kedi ve yavruların yavruları 1 yılda 11 bin kedi doğuruyor. Bu kedilerin çok azı bir yuva bulabiliyor. Çoğu yavru iken hastalıktan,  ezilmekten ve açlıktan ölüyor. Büyüme şansına sahip olanlar ise en fazla 2 yıl yaşayabiliyor yine aynı sebeplerden ölüyor. Ümraniye deki kedilere kimse sahip çıkmıyor. Her sokakta bir sürü kedi var. Ve sürekli yavruluyorlar. Onlara mama yetiştiremiyoruz. Her gün bir ezilen, kör hasta, sakat buluyoruz. Artık onların canı daha fazla yanmasın.

Yaşam alanları yok, parklar yok, bahçeler yok. Kimse onları evlerine almıyor. Alan kişiler ise kedileri almasın diye baskı yapılıyor. Kimse beslemiyor. Besleyen kişilere sürekli karşı çıkılıyor ve kötü muamele ediliyor. Ümraniye barınağı çok uzak aracımız olmadığı için oraya götüremiyoruz. Merkezi bir yerde bir merkez istiyoruz. 

Ümraniye Belediyesi Lütfen Duy Artık Sesimizi. Her belediyenin ücretsiz kısırlaştırma merkezi var. Artık biz de istiyoruz..Semtimizde kolay ulaşabileceğimiz bir kısırlaştırma merkezi olursa, sokak kedilerini oraya götürerek en azından üremelerini engelleyerek hasta olmalarını, sakat kalmalarını ölmelerini engellemek istiyoruz...

Bu kampanyaya lütfen destek verin.
 Görsel buradan alınmıştır.

 *Kampanya hakkında daha fazla bilgi ve imzalamak için  TIK TIK!
Change.org sitesi bir çok sosyal yardım projesini yürütüyor tek yapmanız gereken isim, soyisim, şehir ve mail adresinizi yazmak.



Görsel buradan alınmıştır.

Sizde bizim gibi hayvan haklarının savunucusuysanız en azından soğukta üşümüş aç bir hayvan görüp içiniz sızlıyorsa bu kampanyaya destek vermelisiniz.
Sevgiler, Hazel

1 yorum :

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie