16 Ağustos 2013 Cuma

Michelle Phan'in Kendi Kozmetik Markası 'em'

Merhabalar,
Çoğunuzun takip ettiğini düşündüğüm yabancı Youtube Gurularından olan Michelle Phan’dan bahsetmek istiyorum. Kendisini ilk başlarda çok severek takip etmeme rağmen ne olduysa izlemez oldum zamanla da aboneliğinden çıktım. Ancak son birkaç videosunu izlediğimde kendi markasını çıkaracağının ipuçlarını vermişti.


Görsel buradan alınmıştır.


Dün yayınladığı video ile de ekibiyle yarattığı “em michelle phan” kozmetik markasını tanıttı.

Sitesini inceledim açıkçası yeni bir ürün için ve kulvarında muhteşem markaların bulunduğu bu yarışta fiyatları çok uçuk geldi.


İncelemek isterseniz TIK TIK.

Youtube’da da Michelle Phan  olarak aratırsanız son tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Videoyu izledikten sonra ve siteyi de inceleyince takipçiler ne yorum bıraktılar diye merak ettim. Başarıların devamını dileyenlerin olduğu gibi ne yazık ki en çok yorum ürünlerin gereksiz pahalı olmasından dolayı almayacaklarını söyleyenler çoğunlukta. Haksız da değiller! Yani aynı paraya bir çok high end ürün alabilirsiniz …


Açıkçası bir de benim takıldığım olay ürünün orijini yani nerede üretildiği video da izlerken belki kaçırmış olabilirim izleyip öğrenebilirseniz beni de haberdar ederseniz sevinirim ….


Sevgiler, Hazel.

8 yorum :

  1. Severek takip ettigim bir guru kendisi. Ama evet fiyatları acayip yuksek :/

    YanıtlaSil
  2. yuh yani diyorum vede pes diyorum! Mac almak o zaman daha cazip gelir en azindan dünya markasi bu Michelle sadece youtube markasi:) Sasirdim, hani drugstore fiyatla baslayip ürünleri süper kaliteli ciksa sonra fiyatlari cikarsa hihgh-end gibi (yani bizi kaziklamaya kalkissa:)) hadi onu anlarim ürün harika zorla alicam dersin alirsin ama insanlari bastan korkutmak sacma ve hic iyi bir ticaret baslangici degil:) bu youtube adami ne hale getiriyo her defasinda sasiriyorum. ucmus bu kiz :))

    EsRa Oz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demii mac bile ucuz kaldı yanında :) alan olacaktır tabiki yine de ...

      Sil
  3. Yani yani valla benim catrice'm var gicir gicir mac'le yarisacak bir drugstore markasi almanyada ve cok uygun. Her zaman her yerde enayiler olacak illaki, yada parasini car cur etmek istiyen diyelim kibarca :D

    YanıtlaSil
  4. Oysaki fiyatlRı düşük tutarak herkesin denemesini sağlayabilirdi sonra biraz daha gekiştirerek fiyat arttırsa idi. İnsanlar oahalı şeyleri biliyorda alıyor ama bilinmeyen bir şeye o kadar para ??!

    YanıtlaSil
  5. Gerçi şuda var bizim tl fiyatına vuruna pahalılaşıyor. Dolar üzerinden satıldığı için euroya göre daha uygun... Aslında çok aman aman pahalı değil fakat biz tl olarak düşünüyoruz.... Onlara göre çok normal.... Ama dediğim gibi bilinen markayı alırsınfa bu henüz çok yeni..

    YanıtlaSil
  6. aslında ilginç bi strateji izliyo michelle phan, yani mesela bazı araştırmalara göre insanlar pahalı olan her şeyin daha lüks olduğu kanısındaymış. bide bence em'in hedef kitlesi sokaktaki kadınlar değil, sanırım Holywood markası falan olmaya çalışıyo ama zor yani kozmetik markasında tutulmak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet haklısın ben kesinlikle kitle dışındayım

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie