25 Mayıs 2013 Cumartesi

İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi

Merhabalar,


SİSDOZ Arıtma ve Pompa Teknolojileri San. Tic. A.Ş. olarak 22.05.2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Uluslararası Katı Atık, Su ve Atık Su Kongresi (Istanbul3WCongress 2013) fuarına katıldık. Kongre 22-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi. Katı atık, su ve atıksu konularında uygulamacılara yönelik eğitimler, özel oturumlar ve  teknik gezilere yer verildi.
Kongre sürdürülebilir katı atık, su ve atık su yönetimini sağlamak amacıyla düzenlendi. 
"Almanya, Hollanda, Avusturya, Irak, Tunus, Libya, Sudan, Pakistan gibi ülkelerden katılan belediye başkanları toplantısında küresel değişiklikler karşısında sürdürülebilir katı atık yönetimi stratejilerini geliştirmeyi hedefleyen  “İstanbul Katı Atık Mutabakatı” imzaya sunuldu" Kaynak


Görsel buradan alınmıştır.



Standımızdan bir görüntü :)

İSTAÇ'ın ziyeretçileri için verdiği çiçekler. Ben bu ikisini aldım :)

Katılımcı olarak katılanlara Minyatür Türkiye Parkı (Miniatürk), Panorama 1453 Fetih Müzesi ve Yerebatan Sarnıcını gezebilme imkanı tanıyan biletler de verildi. Daha önce bu yerleri gezme imkanım olmamıştı biletlerin tarihi geçmeden bir an önce görmek istiyorum :)

Minyatür Türkiye Parkı (Miniatürk)

Görsel buradan alınmıştır.


Panorama 1453 Fetih Müzesi
Görsel buradan alınmıştır.

Yerebatan Sarnıcı

Görsel buradan alınmıştır.

Kongre de sosyal programda sadece bununla kalınmamış. Belli bir ücret karşılığında özel bir tur gemisi saat 19:00'da Beşiktaş'ta hazır halde bulunacak.
Gemi Beşiktaş'tan 19:30'da hareket edecek olup programın son ermesi ile 23:00'de Kabataş iskelesine, 23:30'da da Kadıköy iskelesine yanaşacaktır. 

Ayrıca ADELL AB-I HAYAT SERGİSİ de ziyaretçilere 'Osmanlıda Gündelik Yaşamda Su Kültürü'nü  tanıma fırsatı veriyor. Bununla ilgili ayrıca bir yazı hazırlayacağım ...

Fuarlar, kongreler güzel oluyor katılımcı olarak katılınca tabi ki standınıza uğrayanlarla ilgilenmek bütün gün ayakta kalmak zor iş. Böyle günlerde ayakta çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Bir kaç gün bile bana yetti de arttı.
 Tarihi eserleri seviyorsanız Adell Armatür'le ilgili yazımı sakın kaçırmayın !!
Sevgiler, Hazel.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie