18 Nisan 2014 Cuma

Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!

Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.

O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.
Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

13 yorum :

  1. ha pardon pardon yorumu gönderdikten sonra tekrar baktım sinemaya bir oy atılmış
    benim oyummdur belki
    geç yayınlandıysa ankette....

    YanıtlaSil
  2. deneyelim bakalım bu sinyali :)

    (ya bişi rica etcem. bak bi arkadaşımız var. yenilerden. şenay benderli. blogunun adı beyaz gemi. gogıla yazsan bulursun zaten. adresi de, http://tanrizaratmaz.blogspot.com/ bu arkadaşımızın yorum kutusunda sağ altta "beni bilgilendir" kutucuğu yok. herhalde bi yannışlık olmuştur. o nedenle yorumları izleyemiyor gmailden. biz de yaptığımız yorumları izleyemiyoz mailden. ona gidip yardım edebilir misin nolur hadi. ayarlardan olmalı ama beceremedim valla yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihii :)) yardım etmek isterim ama programdan kaynaklı olabilir :(
      kullandığı şablonda hata olabilir yinede araştıracağım :)

      Sil
    2. onun bilokuna git taam. şablon. bunu düşünemedim. doğru yaaa. bi blog daha var öyle. o kutusu yok. şenay da pek tatlı ya. bizden işte bizden :) bloguna yorum yap filan senin adını verdim ona zaten. mail adresi dee var. hadi sen porofsun yaaa :)

      Sil
    3. yok bee profun yandan yemişi diyelim :P baktım bloğuna evet yok haklısın.
      Blog şablonlarında yapılan değişiklik sonucu bazen HTML kodlarında hata oluyor. Şablon HTML sekmesinden widgetini biçimlendirmesi gerekecek diye düşünüyorum.
      Bloggera ilgili hatayı sordum bakalım cevap gelir muhakkak :))

      Sil
    4. Deep çözüm için 2 alternatif sunabiliyoruz;

      Şablon > HTML düzenle sayfası "widget şablonlarını varsayılana döndür" sekmesi ile sadece blog1 widgetini seçerek uygulama çözüm olabilir.

      Ya da HTML içinde blog1 widgetini bulup bunu blog2 olarak değiştirebilir. şablonu kaydedebilir. beni bilgilendir sekmesinin aktif olduğundan emin olduktan sonra, yapılan bu değişikliği blog2 yi tekrar blog1 e çevirebilir.

      Sil
  3. ama onun bloguna gidip sölesene ama ya. şimdi ben gidip hazel sana yardım etcek dicem. sen onun bloguna yaz bunları. o da yapamazsa sorar ki sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buraya yazdıktan sonra oda da yazdım baby merak etme sen :)

      Sil
  4. ay çok hızlısın pert prof yaaa. :) ben de ona gittim şimdi sölüyodum hazele git diyodum yaaaa :)

    YanıtlaSil
  5. bundan ben de aldım Hazel'ciğim ama bilemiyorum yani pek bir beyazlama göremedim, belki uzun süre kullanmak gerekir...ben de başka bir markanın 12 etkilisini bırakmak istemedim sırf beyazlık uğruna o yüzden bıraktım duruyor öyle.(
    güle güle kullan canım, bende olmamış olabilir umarım sen çok memnun kalırsın:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım allah iyiliğini versin :)) bu reklam yani ben almadım kullanmadım da :)) bloggerlar arasıra böyle reklamlar yayınlıyor hürriyet bumeranga üye oluyorsun para kazanılıyor :))

      Sil

Düşüncelerinize önem veriyor ve merak ediyorum.
Fikirlerinizi belirtmeden geçmeyin.
(Lütfen blog linkinizi yazıp gitmeyin)

Red Bow Tie